Τα πιο hot χρώματα της σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019-20

Εκτός από τα κλασσικά και ουδέτερα χρώματα, ξεχωρίζουν ιδιαίτεροι τόνοι του ροζ, μωβ, πράσινου, μπλε και μουσταρδί. 

Το ροζ αν και θεωρείται πιο καλοκαιρινό χρώμα, σε συνδυασμό με άλλες αποχρώσεις θα επικρατήσει τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019-20

Αποχρώσεις όπως το κόκκινο και το μπορντό αποτελούν μια πολύ όμορφη πρόταση για τους ψυχρούς μήνες, οι οποίες αποπνέουν αέρα πολυτέλειας και δίνουν στο ντύσιμο ένταση και κομψότητα.

Το μπλε θα φορεθεί πολύ και είναι σίγουρα ένα χρώμα που συνδυάζεται εύκολα με άλλες αποχρώσεις. Όλοι οι τόνοι του μπλε, απ τους πιο ανοιχτούς έως τους πιο σκούρους θα επικρατήσουν τους μήνες Φθινόπωρο / Χειμώνα 2019-20.

Top color βέβαια αυτής της σεζόν είναι το μωβ. Απόχρωση η οποία κλέβει τις εντυπώσεις ειδικά αν συνδυαστεί με το σωστό τρόπο.

Δυναμικό χρώμα και παράλληλα γήινο, που έχει τόσες μα τόσες αποχρώσεις. Φυσικά αυτό είναι το πράσινο. Συνδυάστε το με άλλα εξίσου γήινα χρώματα ή ξεχωρίστε με έναν πιο έντονο και εκρηκτικό τόνο του.

Τέλος, το μουσταρδί, ένα χρώμα θερμό που θα το δούμε σε πολλές εκδοχές του. Βρείτε το αγαπημένο σας αξεσουάρ και προσθέστε το σίγουρα στη φετινή σας γκαρνταρόμπα για το Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019-20.

Στην PolSin handmade ανακαλύψτε χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ σε αυτές τις αποχρώσεις με ιδιαίτερους συνδυασμούς και υφές και αποκτήστε το δικό σας αγαπημένο κομμάτι.

χειροποιητα κοσμηματα