Tips για layering κολιέ(ανόμοια μήκη)!!

Τον τελευταίο καιρό η τάση της μόδας θέλει να συνδυάζουμε περισσότερα από ένα κολιέ.Για να το πετύχεις κι εσύ & να βγει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα δες παρακάτω μερικές ιδέες:

Αλυσίδες είτε μικρές τρύπες είτε με μεγάλες τρύπες,διαφορετικές σε σχέδιο & υφή,αμέσως θα δώσουν ένα μοναδικό στυλ.

Φλουριά & νομίσματα.Τάση που ήρθε για να μείνει!Συνδύασε τα με λεπτά αλυσιδάκια,σε διαφορετικά μήκη & πρόσθεσε τη δικιά σου μοναδική πινελιά!

Τσόκερ από ύφασμα ή πλακέ κορδόνι ή μεταλλική μπάρα μαζί με λεπτά κορδονάκια σε ανόμοια επίπεδα για πιο basic stylish."Παίξε" με τα έντονα χρώματα & τα γεωμετρικά pendants!!

Παίξε με τα διαφορετικά μήκη.Είναι σημαντικό να μην είναι όλα σου τα κολιέ στο ίδιο ύψος, και για ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα, αλλά και για να φαίνονται τα διαφορετικά σχέδια των κολιέ! Ένα λίγο πιο μακρύ, άλλο λίγο πιο κοντό και θα έχεις ένα σούπερ αποτέλεσμα!

Στις λεπτομέρειες είναι το μυστικό.Το τι είναι στην άκρη κάθε κολιέ είναι το μυστικό. Με λίγα λόγια, είναι σημαντικό να υπάρχουν διαφορετικά σχέδια και σχήματα στα κολιέ που επιλέγεις να φορέσεις, αν θες να προσφέρεις ένα πιο… δελεαστικό θέαμα!

Μην το παρακάνεις.Ναι, το layering θέλει layers… Αλλά όχι και πάρα πολλά layers! Φρόντισε να μην το παρακάνεις με τον αριθμό των κολιέ που επιλέγεις. Το πολύ μέχρι τέσσερα!

Αν θες κι εσύ να αποκτήσεις το δικό σου ξεχωριστό layering κολιέ ..ρίξε μια ματιά στη σελίδα μας polsin.gr

χειροποιητα κοσμηματα