Πολιτική επιστροφών

Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή ή μια αλλαγή παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εντός 14 ημερών με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλέστε στο 23130-45032 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00) προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής του προϊόντος.

Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι σωστά συσκευασμένα ώστε να μην υποστούν φθορά κατά τη μεταφορά τους.

Στην περίπτωση που η επιλογή κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας δεν σας ικανοποιεί και θέλετε να το επιστρέψετε, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 10 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας. Θα χρειαστεί να μας επιστρέψτε τo προϊόν αχρησιμοποίητο στην αρχική του συσκευασία με συστημένο ταχυδρομείο ή courier για να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός 14 ημερών. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται ενώ τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Αλλαγές και επιστροφές σε ειδικές παραγγελίες δεν πραγματοποιούνται.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο με την επίδειξη της απόδειξης λιανικής πώλησης και όχι με την κάρτα αλλαγής δώρου.

Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο από τα προϊόντα μας σε κακή κατάσταση (χτυπημένο, χαλασμένο) μας ενημερώνετε και σας γίνεται άμεσα αντικατάσταση του προϊόντος χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση. Φροντίζουμε πάντα τα προϊόντα που στέλνουμε να είναι σε άριστη κατάσταση, αν όμως κάτι που παραλάβετε είναι ελαττωματικό ή σας χάλασε γρήγορα, επίσης γίνεται άμεσα αντικατάσταση του προϊόντος χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.

Στην περίπτωση επιστροφής προϊόντων πίσω στην εταιρία για οποιονδήποτε λόγο, ΔΕΝ ξανα πραγματοποιείται κάποια αποστολή.( Ισχύει για τις ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΕΣ τις οποίες η εταιρία επιβαρύνεται τα έξοδα απ την κούριερ)

Τα εποχιακά είδη αλλάζονται μόνο με αντίστοιχο εποχιακό είδος και δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων στα συγκεκριμένα είδη.

χειροποιητα κοσμηματα