Τρόποι πληρωμής

Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και με αντικαταβολή.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Κάνουμε δεκτές τις κάρτες Visa και MasterCard, Maestro, American Express, Diners καθώς και τις Χρεωστικές κάρτες των Ελληνικών Τραπεζών. Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την σωστή αναγραφή των στοιχείων της Πιστωτικής ή Χρεωστικής του κάρτας.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό πληρωμής στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Η κατάθεση πρέπει να γίνει με αιτιολογία και το ονοματεπώνυμό σας, εντός 5 ημερών από την παραγγελία ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. Η παραγγελία θα αποσταλεί από εμάς εφόσον γίνει η κατάθεση και η επιβεβαίωση της πληρωμής.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Δικαιούχος: ΧΡΥΣΟΧΟΥ Φ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Αριθμός λογαριασμού: 214 / 005057-11
ΙΒΑΝ: GR17 0110 2140 0000 2140 0505 711


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: ΧΡΥΣΟΧΟΥ Φ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ
IBAN GR4601722390005239105621907

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση από άλλη τράπεζα εκτός των συνεργαζόμενων (ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ), θα πρέπει να επιβαρυνθείτε τα έξοδα και των δυο τραπεζών για τη συναλλαγή.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (για προορισμούς εντός Ελλάδας)Εάν επιλέξετε την πληρωμή με αντικαταβολή θα εμφανιστεί το ποσό της αντικαταβολής κατά την υποβολή της παραγγελίας σας. Η αποστολή θα γίνεται μόνο αφού η παραγγελία επιβεβαιωθεί τηλεφωνικά από την polsin.gr .Σε περίπτωση που ο μεταφορέας έρθει για την παράδοση στη διεύθυνση αποστολής και δε σας βρει, θα αφήσει ενημερωτικό σημείωμα για να επικοινωνήσετε με την εταιρεία. Δεν μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και μη πληρωμή αυτής κατά την αποστολή και παράδοση της παραγγελίας σας.

χειροποιητα κοσμηματα